TIPI 78.66

TIPI U1 – 78.66 - Kati Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 2 dhomë gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 78.66m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.61m²

Banjo 1 - 4.41m²
Banjo 2 - 2.32m²
Dhoma e fjetjes - 13.00m²

Dhoma e fjetjes - 9.04m²

Ballkoni - 3.44m²
Koridori - 6.92m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 102,344 94,026 €

Banesa: 78.66m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 93.04m²

Çmimi mesatar 1,010.59 € /m² X 93.04 = 94,026€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 888 euro

15 vite kesti mujore : 644 euro

Metoda 2
Çmimi total: 94,026 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,207 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 65,818€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 102,344

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 30,703

70% apo ( 71,640 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,194 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 18,805

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 816 euro

15 vite kesti mujore : 614 euro

20 vite kesti mujore : 517 euro

​​​​​​​25 vite kesti mujore : 461 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 28,207

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,272 euro

7 vite kesti mujore : 961 euro

10 vite kesti mujore : 730 euro

*Oferta vlen deri më 30 Nëntor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)