TIPI 102.67

TIPI K – 102.67 - Kati i Dhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dhjetë me orientimin drejtë Veri - Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 102.67m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.45m²

Banjo 1 - 4.60m²
Banjo 2 - 1.51m²

Dhoma e fjetjes 1 - 13.61

Dhoma e fjetjes 2 - 8.19m²
Dhoma e fjetjes 3 - 11.09

Ballkoni - 10.80m²
Ballkoni 2 - 9.93m²
Depo 1 - 2.67m²
Koridori - 17.45m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 128,755 120,437 €

Banesa: 102.67m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 117.05m²

Çmimi mesatar 1,028.93 € /m² X 117.05 = 120,437€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,151 euro

15 vite kesti mujore : 836 euro

Metoda 2
Çmimi total: 120,437 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 36,131 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 84,305€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 128,755

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 38,626

70% apo (90,128 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,502 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 24,087

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,045 euro

15 vite kesti mujore : 787 euro

20 vite kesti mujore : 662 euro

​​​25 vite kesti mujore : 591 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 36,131

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,629 euro

7 vite kesti mujore : 1,231 euro

10 vite kesti mujore : 935 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)