TIPI 99.00

TIPI K – 99.00 - Kati i Njëmbëdhjetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 6 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i njëmbëdhjetë me orientimin drejtë Veri- Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 99.00m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32.03m²

Banjo 1 - 4.09m²
Banjo 2 - 1.56m²

Dhoma e fjetjes 1 - 13.78

Dhoma e fjetjes 2 - 11.00m²
Dhoma e fjetjes 3 - 08.04

Ballkoni - 15.76m²
Depo 1 - 2.00m²
Koridori - 3.76m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 124,718 116,400 €

Banesa: 99.00m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 113.38m²

Çmimi mesatar 1,026.63 € /m² X 113.38 = 116,400€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,111 euro

15 vite kesti mujore : 806 euro

Metoda 2
Çmimi total: 116,400 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 34,920 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 81,480€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 124,718

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 37,415

70% apo ( 87,302 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,455 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 21,300

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,010 euro

15 vite kesti mujore : 760 euro

20 vite kesti mujore : 640 euro

​​​​25 vite kesti mujore : 571 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 34,920

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,575 euro

7 vite kesti mujore : 1,190 euro

10 vite kesti mujore : 904 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)