TIPI 111.39

TIPI K – 111.39 - Kati i Parë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i parë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 111.39m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 33.14m²

Banjo 1 - 4.44m²
Banjo 2 - 1.57m²

Dhoma e fjetjes 1 - 11.62m²
Dhoma e fjetjes 2 - 13.00m²
Dhoma e fjetjes 3 - 11.57m²

Ballkoni - 6.30m²
Depo 1 - 2.04m²
Koridori - 6.35m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 138,347 130,029 €

Banesa: 111.39m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 125.77m²

Çmimi mesatar 1,033.86 € /m² X 125.77 = 130,029€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,247 euro

15 vite kesti mujore : 905 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,005

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,037 euro

15 vite kesti mujore : 753 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 26,005

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 1,102 euro

15 vite kesti mujore : 822 euro

20 vite kesti mujore : 685 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 39,008

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,759 euro

7 vite kesti mujore : 1,329 euro

10 vite kesti mujore : 1,010 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)