TIPI 54.78

TIPI U1 – 54.78 - Kati i Dytë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i dytë me orientimin drejtë Jug. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 54.78m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.21m²

Banjo 1 - 4.09m²

Dhoma e fjetjes - 12.75m²

Ballkoni - 3.71m²
Koridori - 2.83m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 76,076 67,758 €

Banesa: 54.78m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.16m²

Çmimi mesatar 979.72 € /m² X 69.16 = 67,758€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 626 euro

15 vite kesti mujore : 454 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,551

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 540 euro

15 vite kesti mujore : 392 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 13,551

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 574 euro

15 vite kesti mujore : 428 euro

20 vite kesti mujore : 357 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 20,327

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 916 euro

7 vite kesti mujore : 692euro

10 vite kesti mujore : 526 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)