TIPI 65.15

TIPI U2 – 65.15 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 65.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 30.06m²

Banjo 1 - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 13.08m²

Ballkoni - 4.06m²
Koridori - 3.80m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 79,150 72,650 €

Banesa: 65.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 79.15m²

Çmimi mesatar 917.87 € /m² X 79.15 = 72,650€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 675 euro

15 vite kesti mujore : 489 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,530

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 579 euro

15 vite kesti mujore : 420 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 14,530

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 616 euro

15 vite kesti mujore : 459 euro

20 vite kesti mujore : 383 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 21,795

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 983 euro

7 vite kesti mujore : 742 euro

10 vite kesti mujore : 564 euro

*Oferta vlen deri më 31 Maj 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)