TIPI 76.75

TIPI U2 – 76.75 - Kati Përdhesë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati përdhesë me orientimin drejtë Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 76.75m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.16m²

Banjo 1 - 4.00m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.00m²
Dhoma e fjetjes 2- 10.15m²

Ballkoni - 4.51m²
Koridori - 5.35m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 100,243 91,925 €

Banesa: 76.75m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 91.13m²

Çmimi mesatar 1,008.72 € /m² X 91.13 = 91,925€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 879 euro

15 vite kesti mujore : 642 euro

Metoda 2
Çmimi total: 91,925 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 27,577 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 64,347€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 100,243

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 30,072

70% apo ( 70,171 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,169 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,192

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 877 euro

15 vite kesti mujore : 653 euro

20 vite kesti mujore : 545 euro

25 vite kesti mujore : 483 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 36,770

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,040 euro

10 vite kesti mujore : 584 euro

15 vite kesti mujore : 435 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)