TIPI 55.15

TIPI B6 – 55.15 - Kati i Gjashtë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati pestë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhomë gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 55.15m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 23.42m²

Banjo  - 4.02m²

Dhoma e fjetjes - 11.30m²

Ballkoni - 3.86m²
Koridori - 4.07m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 76,483 68,165 €

Banesa: 55.15m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 69.53m²

Çmimi mesatar 980.36 € /m² X 69.53 = 68,165€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 639 euro

15 vite kesti mujore : 466 euro

Metoda 2
Çmimi total: 68,165 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 20,449 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 47,715€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 76,483

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,944

70% apo ( 53,538 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 892 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 6,816

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 650 euro

15 vite kesti mujore : 484 euro

20 vite kesti mujore : 404 euro

​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 358 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 27,266

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 771 euro

10 vite kesti mujore : 433 euro

15 vite kesti mujore : 323 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)