TIPI 61.55

TIPI B6 – 61.55 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Perendim. E përbërë nga 1 dhome gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 61.55m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 24.73m²

Banjo  - 4.66m²

Dhoma e fjetjes - 12.90m²

Ballkoni - 3.85m²
Koridori - 5.86m²
Garazha - 11.38m²

Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 83,523 75,205 €

Banesa: 61.55m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 75.93m²

Çmimi mesatar 990.45 € /m² X 75.93 = 75,205€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 700 euro

15 vite kesti mujore : 508 euro

Metoda 2

Çmimi total: 83,523

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 25,056

70% apo ( 58,466 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 974 euro /muaj

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 15,041

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 652 euro

15 vite kesti mujore : 491 euro

20 vite kesti mujore : 413 euro

​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 369 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 22,561

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,017 euro

7 vite kesti mujore : 769 euro

10 vite kesti mujore : 584 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)