TIPI 80.50

TIPI U2 – 80.50 - Kati i Tetë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tetë me orientimin drejtë Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 80.50m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 26.63m²

Banjo 1 - 4.02m²
WC  - 1.86m²

Dhoma e fjetjes 1- 13.06m²
Dhoma e fjetjes 2- 9.95m²

Ballkoni - 4.88m²
Koridori - 8.15m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 104,368 96,050 €

Banesa: 80.50m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 94.88m²

Çmimi mesatar 1,012.33 € /m² X 94.88 = 96,050€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 921 euro

15 vite kesti mujore : 673 euro

Metoda 2
Çmimi total: 96,050 €

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 28,815 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 67,235€ mundësohet
të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat
deri në pranim dorëzim të banesës! (30.09.2024)

Metoda 3

Çmimi total: 104,368

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 31,310

70% apo ( 73,057 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 1,217 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 9,605

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmesNLB Bank:

10 vite kesti mujore : 916 euro

15 vite kesti mujore : 683 euro

20 vite kesti mujore : 570 euro

​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 504 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 28,815

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,299 euro

7 vite kesti mujore : 982 euro

10 vite kesti mujore : 746 euro

*Oferta vlen deri më 30 Prill 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)