TIPI 106.16

TIPI U1 – 106.16 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 2 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati i tretë me orientimin drejtë Jug-Lindje. E përbërë nga 3 dhoma gjumi, 2 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 106.16m².

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 157,624 152,316 €

Banesa: 106.16m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 120.54m²

Çmimi mesatar 1,263.61 € /m² X 120.54 = 152,316€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,469 euro

15 vite kesti mujore : 1,066 euro

Metoda 2

Mundësohet që 30% e shumës totale apo 45,694 të paguhet në nënshkrim të kontratës
pjesa e mbetur prej 70% apo 106,621€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2023)

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 15,231

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 1,368 euro

15 vite kesti mujore : 993 euro

20 vite kesti mujore : 809 euro

25 vite kesti mujore : 701 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 60,926

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,670 euro

10 vite kesti mujore : 912 euro

15 vite kesti mujore : 662 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)