TIPI 75.70

TIPI 42 – 75.70 - Kati i Katërt

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë rrugës kryesore prej të cilës e ndan një shirit i gjatë gjelbërimi, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë Veri - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.70m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 28.18m²

Banjo  - 4.05m²

Dhoma e fjetjes - 9.71m²
Dhoma e fjetjes - 13m²

Ballkoni - 3.54m²
Koridori - 5.18m²
Garazha - 11.38m²
Depo - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 90,080 83,200

Banesa: 75.70m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 90.08m²

Çmimi mesatar 923.62 € /m² X 90.08 = 83,200€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 791 euro

15 vite kesti mujore : 578 euro

Metoda 2

Çmimi total: 83,200
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 24,960 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 58,240€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 90,080

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 45,040

50% apo ( 45,040 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 750 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 16,640

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 664 euro

15 vite kesti mujore : 482 euro

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2023.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)