TIPI 85.29

TIPI B12 – 85.29 - Kati i Shtatë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati shtatë me orientimin drejtë Veri - Perëndim. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 WC, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 85.29m².

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 115,612 107,083€

Banesa: 85.29m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 99.67m²

Çmimi mesatar 1,074.38 € /m² X 99.67 = 107,083

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 1,018 euro

15 vite kesti mujore : 739 euro

Metoda 2

Çmimi total: 107,083
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 32,124 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 74,958€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 115,612

Pjesëmarrja për blerje është 50% apo 57,806

50% apo ( 57,806 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 5 VITE apo 60 Muaj!

5 vite kesti : 963 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 10% apo 10,708

pastaj 90% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

10 vite kesti mujore : 962 euro

15 vite kesti mujore : 698 euro

20 vite kesti mujore : 568 euro

​​​​​​​​​​​​​​​​25 vite kesti mujore : 492 euro

Metoda 5

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 40% apo 42,833

pastaj 60% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes NLB Bank:

5 vite kesti mujore : 1,174 euro

10 vite kesti mujore : 641 euro

15 vite kesti mujore : 465 euro

*Oferta vlen deri më 31 Tetor 2023

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)