TIPI 94.27

TIPI B18 – 94.27 - Kati i Tretë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkingjeve të objekteve, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tretë me orientimin drejtë Jug - Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 2 banjo, 1 depo, si dhe kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 94.27m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrimi Ditor & Kuzhina - 32m²

Banjo  - 4.07m²
Banjo 2 - 2.43m²

Dhoma e fjetjes - 11.08m²
Dhoma e fjetjes - 13.52m²

Ballkoni - 4.53m²
Koridori - 11.21m²
Depo 1 - 1.59m²
Garazha - 11.38m²
Depo 2 - 2 deri 4m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 108,650 101,770

Banesa: 94.27m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 108.65m²

Çmimi mesatar 936.67 € /m² X 108.65 = 101,770€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.99%:

10 vite kesti mujore : 979 euro

15 vite kesti mujore : 715 euro

Metoda 2

Çmimi total: 101,770
Mundësohet që 30% e shumës totale apo 30,531 të paguhet në nënshkrim të kontratës pjesa e mbetur prej 70% apo 71,239€ mundësohet

të paguhet direkt me kompnainë tonë me këste fleksibile pa kamat

deri në pranim dorëzim të banesës! (30.12.2025)

Metoda 3

Çmimi total: 111,197

Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 33,359

70% apo ( 77,837 € ) e shumës paguhet me këste

pa kamat direkt në llogarin e kompanis deri në 7 VITE apo 84 Muaj!

7 vite kesti : 926 euro /muaj

Metoda 4

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 20,354

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69%:

10 vite kesti mujore : 812 euro

15 vite kesti mujore : 589 euro

*Oferta vlen deri më 31 Dhjetor 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)