TIPI 88.54

 

TIPI B6 – 88.54 - Kati i parë

 

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati katërt me orientimin drejtë jug. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 88.54m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Dhoma e ditës - 29.41m²

Banjo  - 4.62m²
Tualeti  - 1.66m²
Koridori  - 9.72m²

Dhoma e fjetjes - 10.55m²
Dhoma e fjetjes - 13.01m²

Ballkoni - 5.15m²

 

Çmimi:

Metoda 1

Çmimi total: Nga 123,504 115,248 €

Banesa: 88.54m² + Garazha ( 11.38m² ) + Depo ( 3m² ) = 102.92m²

Çmimi mesatar 1,119.78 € /m² X 102.92 = 115,248€

Pjesëmarrja për blerje është 5000€

pastaj pjesa e mbetur e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 1,100 euro

15 vite kesti mujore : 798 euro

Metoda 2

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo 23,049

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes BKT (Banka Kombëtare Tregtare) Interes vjetor 3.69% Normë efektive interesit:

10 vite kesti mujore : 919 euro

15 vite kesti mujore : 667 euro

Metoda 3

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo23,049

pastaj 80% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

10 vite kesti mujore : 955 euro

15 vite kesti mujore : 705 euro

20 vite kesti mujore : 583 euro

25 vite kesti mujore : 518 euro

Metoda 4

Ofer e dedikuar për mërgimtarët!
Pjesëmarrja për blerje është 30% apo 34,574

pastaj 70% e shumës do të paguhet përmes financimit bankar!

Këstet e pagesës përmes Raiffesen Leasing Bank:

5 vite kesti mujore : 1,559 euro

7 vite kesti mujore : 1,178 euro

10 vite kesti mujore : 895 euro

*Oferta vlen deri më 30 Shtator 2022.

 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)