Tipi 75.5

TIPI B5 – 75.5 - Kati i Pestë

Banesat e këtij tipi janë standarde të planifikuara dhe dizajnuara për familje deri në 4 antarë. Me pamje drejtë parkut të objektit, banesa ka perspektivë perfekte nga kati tetë me orientimin drejtë Veri-Lindje. E përbërë nga 2 dhoma gjumi, 1 banjo, 1 depo, kuzhinën e bashkangjitur në dhomën e ditës dhe ballkonin, kjo banesë formon gjithsej 75.5m².

 

Sipërfaqja e banesës është:

 

Qëndrim Ditor & Kuzhina - 26.97m²

Banjo  - 403m²

Depo -  1.27m²

Dhoma e fjetjes - 10.31m²

Dhoma e fjetjes - 10.91m²
Ballkoni - 3.54m²

Koridori - 6.95m²

 

Çmimi:

 

Për metër katror: Nga 1100 / m² në 999 € / m²

Total: Nga 83,050 € 75,424 € + fito depo FALAS!

Pjesëmarrja për blerje është 20% apo: 15,084

 

Këstet e pagesës përmes NLB Bank ose Raiffeisen Leasing:

10 vite kesti mujore : 660 euro

15 vite kesti mujore : 499 euro

20 vite kesti mujore : 421 euro

 

*Oferta vlen deri më 31 Mars 2021.
 

Ke vendosur apo ende s'jeni të sigurt?

Na kontaktoni në këta numrat e telefonit:
+383 / 45 - 543 - 222 (Viber + Whatsapp)